Lehallgatás védelem. Köztünk marad!

Lehallgató eszközök felderítése, szakértelemmel, lojálisan: 06 30 274 6873

A szakember kiválasztása.

Új honlapunkat, biztonságos HTTPS internetkapcsolattal, itt érheti el.

 

Kell-e egyáltalán felkérni erre a munkára bárkit is, hiszen az internet tele van, magát "multifunkciósnak" és "professzionálisnak" hirdető poloska detektorokkal, a házi poloska kereséshez. Nos, ezekel éppen annyira lehet lehallgató készülékeket megtalálni, mint tapétavágóval házilag operálni. Egyszerű becsapás!

Bővebben olvashat róla itt.

 

Első gondolat lehet, az ismerős, illetve ismerősön keresztüli keresés.

Hiba! Akik ellenünk „dolgoznak”, ismerhetik kapcsolatainkat, így hatást gyakorolhatnak rájuk, másrészt, számos esetben, a kém közelebb van, mint gondolnánk! Információt szerezni, ugyanis csak így lehet hatékonyan. Ugyanis, előttük nyílunk meg. Másutt már leírtuk, hogy a telefon, nem lehallgathatatlan. Mégis mi jelent, relatív biztonságot? Természetesen felejtsük el, az ajándék telefont. A legbiztonságosabb, ha Ön ott vásárol telefont és SIM kártyát, ahol Ön SENKINEK A SENKIJE. Másként megfogalmazva: egyszerűen, nem fűződik érdeke ahhoz, hogy bármiféle manipulált eszközt adjon Önnek. A fenti elvet követve, így mi nem reklámozunk, ajánlunk konkrét boltot.

Ugyanezt javasoljuk, a lehallgatás mentesítés esetén is.

Intő jel lehet, a piacon tapasztalható, semmitmondó fantázia nevek mögé bújás: Egy kártyalap, egy szín, egy idegen titkosszolgálat rövidítése mögé bújás is. Elgondolkodtató lehet egy olyan ajánlat is, ahol „komplex biztonság” keretében, mindent vállalnak, talán kivéve a vasúti sínek hideg görbítését, és az angyalcsinálást…

Mi új honlapunkon, leírjuk stratégiánkat, büszkén vállalva, hogy nem foglalkozunk mindennel, pusztán azért, hogy magunkhoz csábítsunk ügyfeleket, profilunk megmarad annak, amihez értünk: Elektronikus védelem.

Várjuk megtisztelő érdeklődését, ingyenes, személyes szaktanácsadással, a mottónk:

            Köztünk marad!

A fenti linkre, vagy a képre kattintással, információvédelmi specialistánknak üzenhet. Az üzenetet küldők email címét, és bármely más megadott adatát titoktartás védi, a választ követően tőlünk semmilyen kéretlen levelet, vagy ajánlatot nem fog kapni. Harmadik félnek semmilyen formában sem szolgáltatunk ki adatot!

 laptop.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 4
Heti: 42
Havi: 242
Össz.: 148 470

Látogatottság növelés
Oldal: Védelem a lehallgatás ellen, lehallgatás mentesítés
Lehallgatás védelem. Köztünk marad! - © 2008 - 2018 - maganbeszelgetes.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »